Spørgsmål & svar -gymnasieelever

Hvornår er det bedst at starte? Jo før – desto bedre. Jo længere tid du venter, desto mere skal der indhentes. Hvis du starter i god tid inden eksamen, kan du nå at få langt mere rutine.

Hvornår er det for sent? Så længe det stadig er muligt at modtage 20-30 timers undervisning, er det ikke for sent. Du vil dog få langt mere ud af det, hvis du starter i god tid før eksamen. Dertil kommer, at vi normalt ikke har ledige pladser op mod eksamen.

Kan man gøre noget ved et 00 eller 02? Ja, det er faktisk lettere at rette 02 op til et 4-tal, end det er at hæve et 7-tal til et 10-tal. Som rettesnor kan man sige, at hvis du f.eks. fik 10 i matematik i folkeskolen, så bør du stadig få mindst 10 i gymnasiet.

Skal man komme en gang hver uge á 2 timer? Indtil vi har indhentet det tabte, kommer du 2 timer hver uge. Herefter kan du vælge enten 1) at stoppe, 2) at fortsætte 2 timer om ugen eller 3) få en ordning, hvor du ringer og aftaler tid fra gang til gang.

Hvad sker der hvis man har købt 40 timer og er færdig efter f.eks. 30 timer? Du kan enten lade de sidste 10 timer stå til senere brug, f.eks. lige før terminen eller eksamen, eller du kan få de resterende timer tilbagebetalt.

Er der noget hjemmearbejde? Nej -medmindre du har lyst til at øve dig hjemme.

Kan man få hjælp til afleveringer? Ja, men så længe du er bagud, er det bedst at bruge tiden på at indhente det tabte.

Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte os på telefon: 2066-6026.